liketrojor.blogg.se

Rodris frånvaro påverkar inte tränarens taktik

Manchester Citys situation spekuleras slumpmässigt av omvärlden, och media fokuserar på skadelistan. Tränaren Josep Guardiola var hjälplös i intervjun efter matchen, och han ville inte möta samma frågor från media. Manchester City tröjor kommer inte att förlita sig på en spelares inflytande, och tränaren Josep Guardiola ägnar mer uppmärksamhet åt vikten av lagarbete.

Rodri påverkades av sina egna kommentarer. Han har tidigare publicerat i media att toppspelare är utsatta för skador i täta scheman. Rodris kommentarer var bara personliga tankar, men han gjorde den dåliga förutsägelsen sann. Omfattningen av hans skadeoperation kommer att ha stor inverkan på hans framtida karriär, och hans återhämtning och återhämtning i framtiden är värda att testa. Rodris största förlust är han själv, och han är fortfarande den bästa kandidaten till Ballon d'Or i år. Han måste också bära den negativa effekten av skadan, och vad han kan göra nu är att återhämta sig så snart som möjligt. Som Manchester Citys huvudtränare Josep Guardiola kan han inte påverkas av spelarens skador. Han måste göra rätt bedömning i tid, och det är inte första gången han ställs inför problemet med spelarskador. Huvudtränaren Guardiola och hans lagkamrater kommer att bry sig om Rodris situation, men de måste stabilisera lagets rekord mer.

Mentaliteten hos huvudtränaren Josep Guardiola påverkar fansen, som måste acceptera vad som än händer med laget. Manchester City har mött flera anklagelser under den nya säsongen, och nu finns det flera skador på spelare i laget. Manchester City valde blått som huvudfärg på billiga fotbollströjor, och designkonceptet är att möta svårigheter med en stabil mentalitet. Så huvudtränaren Josep Guardiola hade inget annat val än att acceptera mediaintervjuer, och deras problem var inte lika nya som hans taktik.