liketrojor.blogg.se

Julian Nagelsmann framstår som favorit att ersätta förre tränaren Hans-Dieter Flick

Julian Nagelsmann har tagit ett beslut som chockade fans av andra landslag. Han kommer att fungera som ny huvudtränare för det tyska fotbollslandslaget. Eftersom en ung huvudtränare Julian Nagelsmann behöver hjälp från landslaget måste han också leda landslaget för att nå ett bra rekord. Julian Nagelsmann kommer att se den Tyskland tröjor på nära håll när han spelar för landslaget som huvudtränare.

Julian Nagelsmann och Hans-Dieter Flick har varit släkt två gånger sedan dess. Den främsta anledningen är att de båda är tyskar. Oavsett om det är den tidigare huvudtränaren för FC Bayern München eller den tidigare huvudtränaren för det tyska fotbollslandslaget, är den bästa kandidaten efter att Hans-Dieter Flick lämnat Julian Nagelsmann. Oavsett om huvudtränaren Julian Nagelsmann tränar FC Bayern München eller Tysklands fotbollslandslag, är hans tidigare huvudtränare Hans-Dieter Flick. Uppenbarligen inför landslagstränaren Hans-Dieter Flick sätter han ingen större press på Julian Nagelsmann. När allt kommer omkring hade den tidigare huvudtränaren Hans-Dieter Flick ett mycket dåligt resultat som ledare för det tyska fotbollslandslaget, så han fick avsked efter nederlaget. Den tidigare huvudtränaren Hans-Dieter Flick har en hög mästerskapsheder i FC Bayern München, och det är här pressen läggs på Julian Nagelsmann. Huvudtränaren Julian Nagelsmann lämnade FC Bayern München förra säsongen, vilket avslutade kontrasten med Hans-Dieter Flick.

Huvudtränaren Julian Nagelsmann föredrar faktiskt att träna klubben, men FC Bayern München gav honom inte mer tid. Den röda matchställ fotboll är avsedd att inte ha mycket öde med Julian Nagelsmann, och han valde också det mest utmanande landslaget. Den klassiska traditionen för det tyska fotbollslandslaget är att det måste tränas av en lokal huvudtränare, vilket är en av anledningarna till att Julian Nagelsmann blev huvudtränare för landslaget. Faktum är att efter att Julian Nagelsmann fattat beslutet att ersätta den tidigare huvudtränaren Hans-Dieter Flick, berömde både Thomas Tuchel och Jürgen Klopp hans mod.