liketrojor.blogg.se

Erling Haaland vinner sin första Premier League-titel i karriären

Chelsea-spelare ställde upp för att applådera när de såg den titelvinnande ceremonin som hölls av rivalen Manchester City. Bara Manchester City och fansen var glada på platsen, och den blå billiga fotbollströjor representerade lycka. Erling Haaland är stolt över att vara en del av laget, som tar sin första Premier League-titel i karriären.

Valet av proffsspelare är mycket viktigt, och slutet av den här säsongen har lyft fram många problem. Erling Haalands flytt till Manchester City var helt klart rätt, inte bara har han vunnit Premier League-titeln den här säsongen, han kommer även att tilldelas Premier Leagues guldstövel. Erling Haalands tidigare lag, Borussia Dortmund, förlitade sig på spelarövergångar för att driva klubben. Alltför många spelare hade inte tur i sina karriärer efter övergångar. Erling Haalands tidigare lagkamrat Jadon Sancho flyttade till Manchester United, och hans insats i laget fick inte mycket uppmärksamhet från fansen. Även om Jadon Sancho spelade tillsammans med Erling Haalands idol Cristiano Ronaldo tidigare den här säsongen, så är han ingen starter som huvudtränaren kommer att använda. Efter att Erling Haaland misslyckades med att gå över till Real Madrid valde han slutligen att gå över till Manchester City. Han träffade Pep Guardiola, den bästa huvudtränaren i fotboll, och han och hans lagkamrater firade att vinna Premier League-mästerskapet vid prisutdelningen.

Manchester City tröjor är redan en symbol för Premier League-mästerskapet, och laget har vunnit tre ligatitlar i rad. Även om Manchester City hade många spelare ledigt förra året så hade spelaravgången ingen större inverkan på laget. Chelseas Raheem Sterling kunde bara ställa upp för att se sin tidigare lagkamrat lyfta Premier League-trofén igen, och Enzo Fernández stod i kö för att se Argentinas fotbollslandslagskamrat Julián Álvarez vinna Premier League-titeln. Erling Haaland njöt av fansens applåder och jubel vid mästerskapsceremonin och han delade också glädjen över att vinna mästerskapet med sin pappa Alfie Håland.