liketrojor.blogg.se

FC Barcelona tappar gradvis talangen på sina unga spelare

Pedri är en av de viktiga spelarna på FC Barcelonas mittfält och det råder ingen tvekan om hans talang. På grund av det intensiva och ansträngande schemat drabbades den unge Pedris kropp av skador. Pedri är också en spelare som har älskat FC Barcelona tröjor sedan han var barn, och han är också villig att göra sitt bästa för laget.

FC Barcelonas mest kritiska problem har inte lösts, och laget konsumerar gradvis de unga spelarnas talanger. Många fans ifrågasätter Manchester Uniteds lednings prestation, och FC Barcelonas ledning gör fansen ännu mer missnöjda. Men president Joan Laporta i Estruch dränerar FC Barcelonas arv, och den nuvarande lagkulturen känns främmande för fansen. Joan Laporta i Estruch vill bevisa att han hade rätt när han lät Lionel Messi lämna, och han är också ivrig efter att bevisa att han kan leda klubben tillbaka till toppen. Men Joan Laporta i Estruchs löfte är för hycklande. Han kommer bara att övertrassera Camp Nous framtid och teckna fria agenter. Ekonomiska problem är FC Barcelonas allvarligaste problem, och en allvarligare kris kommer fortfarande att avslöjas 2024. Det är därför media promotar att FC Barcelona vill byta Robert Lewandowski, och laget väntar på ett rimligt erbjudande om övergångssumman.

Även om Robert Lewandowski har billiga fotbollströjor nummer 9 i FC Barcelona så är han inte längre den berömda spelaren han var i FC Bayern München. Unge Pedri kommer också att vara ett mål för FC Barcelona och han måste hålla sig frisk. Annars är utlåningen av lagkamraten Ansu Fati, som har varit utlånad till Brighton av FC Barcelona, resultatet av många skadade spelare. Nu har FC Barcelona tappat för mycket tro, och även lagets inflytande har påverkats.