liketrojor.blogg.se

João Félix tappar bort sig själv i Atlético de Madrids system

Alla första möten är alltid underbara, och det finns problem vid avsked. João Félix förlorade sig själv i Atlético de Madrids system och offrade talang för att passa tränaren Diego Simeones taktiska system. João Félix har äntligen bestämt sig för att ge upp nr 7 Atlético Madrid tröjor eftersom han vill hitta ett lag som passar honom.

Atlético de Madrid tillkännagav officiellt värvningen av João Félix 2019, och spelaren skapade också en av de dyraste överföringarna i fotboll. Även om João Félix tidigare spelat för Sport Lisboa e Benfica, har hans enastående prestation uppmärksammats av många lag. Atlético de Madrid hade bara tillräckligt med pengar efter affären för Antoine Griezmann, och lagets ledning beslutade att värva João Félix. Efter 3 år ansökte João Félix till Atlético de Madrid för ett byte, och han har inte lyckats få uppmärksamhet från huvudtränaren Diego Simeone i laget. Atlético de Madrids taktiska system skapar inga möjligheter för anfallsspelare, lagets bästa taktik är ett utmärkt försvar. João Félix gjorde många uppoffringar på grund av det taktiska system som managern Diego Simeone var bra på.

João Félix har inte levt upp till lagets förväntningar för att följa huvudtränaren Diego Simeones taktiska arrangemang. Sedan João Félix ersatte Benfica tröjor har han inte kunnat ta fram sina bästa talanger i La Liga. Han är i samma situation som Portugals förbundskapten i fotboll, Cristiano Ronaldo, som båda har blivit avbytare för sina respektive tränare den här säsongen. João Félix beslut var att bevisa sig själv, och han ville inte att hans karriär skulle bli dyster.