liketrojor.blogg.se

Frenkie de Jongs favorit är FC Barcelona med Lionel Messi

Transferfönstret för fotboll börjar efter säsongens slut och många lag har gjort sina första värvningar. Frenkie de Jong har blivit den första spelaren att bytas av FC Barcelona, och Manchester United har ännu inte värvat honom. Faktum är att Frenkie de Jongs favorit är FC Barcelona med Lionel Messi, han är inte intresserad av Manchester United tröjor.

Den före detta Frenkie de Jong spelade för AFC Ajax och hans barndomsdröm var att bli en del av FC Barcelona. Han var villig att sänka övergångssumman för att gå med i FC Barcelona, och han slog sig också ihop med en av fotbollens stora stjärnor, Lionel Messi. Vid den tiden hade Frenkie de Jong inte visat sin fulla potential, men han var väldigt glad när han spelade bredvid Lionel Messi. Han var ännu gladare över att hans namn var tryckt på baksidan av FC Barcelona tröjor, och han förverkligade äntligen sin barndomsdröm. Att ha kul i fotboll är kanske en lyx för en professionell spelare, men den här sommaren har varit Frenkie de Jongs mardröm. Klubbens chefer beslutade att byta Frenkie de Jong för att lindra finanskrisen, och hans hjärta fylldes av sorg efter att ha lärt sig. Frenkie de Jong såg avgången av Luis Suárez året innan, han såg avgången av kaptenen Lionel Messi förra året, men förväntade sig inte att lämna i sommar.

Manchester United har just nu lysande stjärna Cristiano Ronaldo och förre AFC Ajax-tränaren Erik ten Hag som ny huvudtränare. Och Manchester United har också spelare signerade av AFC Ajax, det enda jag beklagar är att missa UEFA Champions League nästa säsong. En sådan konfiguration av spelare och tränarstab verkar vara den andra AFC Ajax i Premier League. Men Frenkie de Jong vägrade ändå att gå med på flytten och föredrar att stanna i FC Barcelona.