liketrojor.blogg.se

AFC Ajax Antony i mainstream medias rampljus

Eredivisiens inflytande är inte lika starkt som de fem stora ligorna, och media och fans ägnar mer uppmärksamhet åt de mycket konkurrenskraftiga ligorna. I och med flytten av förre AFC Ajax-tränaren Erik ten Hag till Manchester United har hans tidigare lag också successivt hamnat i fokus för media. AFC Ajax tröjor uppmärksamhet har inte lyckats överträffa Antony, som är på väg att sätta rekordet för Eredivisies övergångssumma.

Manchester United har erbjudit AFC Ajax Antony en rejäl övergångssumma, vilket är på väg att meddelas officiellt av klubben. Om Antony lyckas flytta till Manchester United kommer hans övergångssumma att överstiga många spelares. Manchester Citys Erling Haaland, Liverpools Darwin Núñez och Chelseas Raheem Sterling, samt Manchester Uniteds erbjudande till FC Barcelonas Frenkie de Jong, har inte erbjudit så höga avgifter. Kommer AFC Ajax Antony verkligen vara bättre än andra lags värvningar? Resultatet är att hans personuppgifter i Eredivisie inte är särskilt bra. Manchester United tröjor har tappat sin tilltal till unga spelare, och Old Trafford har förlorat det inflytande det en gång hade. Manchester United kommer att få betala orimliga övergångsavgifter efter att ha förlorat kvalificeringen till UEFA Champions League.

Har unga spelare från andra lag i fotboll inget val? Poängen är att Antonys verkliga övergångssumma inte behöver vara så hög, och hans kvalitet är inte en nödvändighet för Manchester United. Antonys ankomst kommer bara att tillåta huvudtränaren Erik ten Hag att placera honom i startelvan och Jadon Sanchos bästa plats kommer att försvinna. Manchester Uniteds framgångar i denna serie av operationer har gjort AFC Ajax till fokus för allas uppmärksamhet, och Antony har också blivit den största vinnaren.