liketrojor.blogg.se

FC Barcelona tillkännager officiellt huvudtränaren Ronald Koemans avgång

Nyligen har både Premier League och La Liga rapporterat huvudtränarens avgång. FC Barcelona tillkännagav dock först officiellt uppsägningen av huvudtränaren Ronald Koeman. Den främsta anledningen är FC Barcelonas dåliga resultat under den nya säsongen och satte den sämsta rankingen i lagets historia på 19 år. Senast Ronald Koeman tränade var FC Barcelona med 0-1 förlust mot Rayo Vallecano, vilket var det närmaste han såg en röd och blå billiga fotbollströjor.

Tränaren Ronald Koemans avgång är bara en tidsfråga. Alla förväntade sig inte att han skulle lämna FC Barcelona så snart. Sedan starten av den nya säsongen har publiken inte sett det starka FC Barcelona,och La Liga-derbyt har också förlorat mot Real Madrid. I själva verket har huvudtränaren Ronald Koeman tränat detta förfallna lag med omsorg, men hans engagemang var i utbyte mot att han fick sparken av laget. Han är den andra personen sedan Lionel Messi lämnade laget i år. Deras kläder har inte längre samma logotyp som FC Barcelona tröjor.

Sedan huvudtränaren Ronald Koeman fick sparken av laget har Xavi blivit den nya huvudtränaren för alla att prata om. Förre Chelsea-tränaren Frank Lampard fick sparken från laget, förre Juventus-tränaren Andrea Pirlo fick sparken från laget, och även Manchester United-tränaren Ole Gunnar Solskjær är på väg att lämna. Även om Xavi har varit omtyckt av otaliga FC Barcelona-fans under sin tid som spelare, kommer han att välja att komma tillbaka som ny tränare? Segern i ett spel kommer endast att tillskrivas spelarna, och förlusten av matchen kommer endast att tillskrivas tränaren.