liketrojor.blogg.se

Raheem Sterling uttryckte missnöje med Manchester Citys beslut

Det sista Premier League saknar är enastående spelare, och Raheem Sterling från Manchester City är en av dem. Raheem Sterling har presterat ganska bra i Manchester City och landslaget, men hans spelstil och tekniska stil ger ofta fansen glädje. Raheem Sterling har nyligen uttryckt missnöje med lagets beslut att handla själv.

Manchester City har förlorat en veteran Sergio Agüero i år, och laget vill skicka bort en annan spelare. Raheem Sterling, klädd i billiga fotbollströjor nr 7, är en av representanterna för glad fotboll, eftersom han alltid kan ge fansen glädje i spelet. Även om laget redan har en utmärkt mittfältare Kevin De Bruyne, kan det inte dölja allas uppmärksamhet för Raheem Sterling. Till och med Manchester City-tränare Josep Guardiola uttryckte hjälplöshet inför Raheem Sterlings mystiska operation på banan.

Även om Raheem Sterling presterade bra i EM-fotbollslandslaget vann han inte UEFA Champions League i Manchester City. UEFA Champions League-nederlag gjorde att Manchester City behövde uppgradera uppställningen, och Raheem Sterlings höga lön och instabila offensiva prestanda blev lagets första val för handel. Om Raheem Sterling verkligen byter Manchester City tröjor, saknar laget källan till sin lycka.