liketrojor.blogg.se

Jordan Henderson, som har varit i Liverpool i tio år, slutför kontraktets förnyelse

Inte bara har ett lag i Premier League en röd billiga fotbollströjor, Liverpool är ett av dem. På tal om Liverpool kommer många fans att tänka på spelare som Mohamed Salah, Sadio Mane och Virgil van Dijk. Faktum är att den sanna andliga ledaren för laget är Jordan Henderson. Liverpool meddelade officiellt att de har tecknat ett nytt kontrakt med Jordan Henderson, som kommer att förnyas för en period av fem år.

Sergio Aguero, som också spelade för Manchester City i tio år, inledde lagets avskedsceremoni i sista omgången förra säsongen. Detta visar också att Liverpool lägger stor vikt vid Jordan Henderson, och att han är en absolut oumbärlig och pålitlig spelare i laget. Även om Jordan Henderson spelar en stor roll i laget, är hans rykte så litet att många fans inte känner hans närvaro. Främst på grund av hans enda teknik och lågmälda personlighet är hans popularitet inte särskilt hög.

När Liverpools tidigare lagkapten Steven Gerrard gav honom ett armband, förstod Jordan Henderson vikten av detta förtroende. Sedan förlitade sig Jordan Henderson på sin kapteins ansvar för att gradvis leda laget för att vinna ett Premier League -mästerskap, ett UEFA Champions League -mästerskap, ett UEFA Super Cup -mästerskap och ett FIFA Club World Cup -mästerskap. I juni i år publicerade Jordan Henderson foton på honom och tio Liverpool tröjor på sociala medier, vilket råkade representera hans tioårsjubileum för att spela för laget.