liketrojor.blogg.se

Kylian Mbappé står inför dålig personlig statistik

Efter att Real Madrid förlorade mot FC Barcelona misslyckades Kylian Mbappé med att bevisa sig själv i derbyt. Kylian Mbappé kände pressen från Real Madrid, vilket var en situation han inte hade upplevt i Paris Saint-Germain. Kylian Mbappé kan vara kärnan i Paris Saint-Germain, men han är inte kärnspelaren i Real Madrid.

Kylian Mbappé borde reflektera över sin ursprungliga avsikt att välja en vit billiga fotbollströjor. Santiago Bernabeus fans kommer bara att känna igen de starka. Även när Luka Modrić spelade för Real Madrid under sina första år blev han ifrågasatt och missnöjd av fansen. Kylian Mbappé hade flest offsides i derbyt och lägst poäng i laget efter matchen. Han blev toppen av offsidedata i La Liga, och han hade inte sådan data i Ligue 1. Det här spelet gjorde att Kylian Mbappé kunde bryta en massa dålig data, och hans start i Real Madrid var full av utmaningar. Paris Saint-Germain gav Kylian Mbappé för bra behandling, vilket fick honom att glömma sin identitet som spelare. Kylian Mbappé kan inte ha alla fördelar, han möter en brutal kamp mellan spelare i Real Madrid. Hans största ära är FIFA World Cup, men han har ingen UEFA Champions League-titel på klubbnivå.

Den pinsamma situationen för Real Madrid den här säsongen är Jude Bellingham, som till och med känner att han är i en bättre situation i det engelska fotbollslandslaget. Huvudtränaren Carlo Ancelottis taktik fick Jude Bellingham att offra sig och gav den taktiska fördelen till Kylian Mbappé. Efter derbynederlaget fick de Real Madrid tröjor att drabbas av ett förnedrande rekord. Tidigare var FC Bayern Münchens förlust mot FC Barcelona inte den värsta, den förstnämnde gjorde mål i duellen. Och Real Madrid gjorde inget giltigt mål, Kylian Mbappés humör var lika låg som uppgifterna.