liketrojor.blogg.se

Liverpools lagkultur förändras aldrig

Liverpool-fansen är väldigt glada, de är glada för lagets första mästerskap den här säsongen. Liverpool, under ledning av huvudtränaren Jürgen Klopp, har ingen brist på mästerskapsutmärkelser. Det var bara mästerskapet i engelska Football League Cup som inspirerade de unga spelarna och de var stolta över att bära den röda billiga fotbollströjor.

Som topplag i Premier League är Liverpools spelares konkurrenskraft oumbärlig. Finalen i den engelska fotbollsligacupen medförde alla ogynnsamma omständigheter, men Liverpool gav inte upp chansen att vinna mästerskapet. De flesta av Liverpools startspelare sitter på bänken och de finns på skadelistan, inklusive Mohamed Salah och Darwin Núñez. Uppställningen som huvudtränaren Jürgen Klopp använder är obekant för fansen. De är de unga spelarna i lagets U21-lag. Chelsea överträffar självklart Liverpool vad gäller laguppställningsstyrka, men spelarnas förmåga att ta vara på möjligheter är extremt dålig. Det finns även några Chelsea-spelare som föraktar Liverpool, trots allt är motståndarens startspelare allvarligt skadade och frånvarande. Chelsea visade fullständigt att värdet och styrkan inte är proportionella, och spelarnas prestation gjorde huvudtränaren Mauricio Pochettino arg.

Darwin Núñez rusade in på planen från bänken när Liverpools yngling tog titeln. Darwin Núñez hade bara Liverpool tröjor i ögonen, och han omfamnade de unga spelarna glatt för att fira. Liverpools lagkultur har påverkat unga spelare, och deras tillväxt kan inte skiljas från supporten från fansen. Även om Liverpool förlorar matchen kommer fansen att se spelarna arbeta hårt i matchen. Den röda färgen som Liverpool-fans älskar, den tolkar You'll Never Walk Alone.