liketrojor.blogg.se

Cristiano Ronaldos chanser att återvända till UEFA Champions League är låga

UEFA Champions League har släppt den senaste turneringen, och antalet deltagande lag har ökat till 36. Cristiano Ronaldo vann priset som bästa målskytt innan UEFA Champions League-lottningen, och han tittade alltid på trofén i handen med ett leende. UEFA Europa League-president Aleksander Čeferin hoppas att Cristiano Ronaldo ska återvända till UEFA Champions League, men vilken klubb kommer att erbjuda honom billiga fotbollströjor nr 7?

När Cristiano Ronaldo deltog i fotbolls-VM i slutet av 2022 fick han ett varsel om uppsägning av kontraktet med Manchester United. Sedan förlorade Portugals fotbollslandslag matchen och slogs ut. Cristiano Ronaldo grät bittert när han gick till spelartunneln efter matchen. Ingen media och fans kände till Cristiano Ronaldos tankar, vare sig han grät för att landslaget skulle slås ut eller för att han lämnade Manchester United. Efter att Cristiano Ronaldo blev free agent väntade han också på en inbjudan från ett nytt lag inom personlig träning. Han var ivrig efter att se en inbjudan från vilket lag som helst i de fem bästa ligorna, men han bestämde sig till slut för att lämna med besvikelse. Cristiano Ronaldo visste att han inte skulle ha någon chans att spela i UEFA Champions League efter att han valde att lämna fotbollens mainstreammedia. Han valde Saudi Pro League med ett hett klimat, och han blev också ifrågasatt av många röster från omvärlden. Cristiano Ronaldo påverkades inte av dessa röster, och han ville inte ta ett beslut om att gå i pension för tidigt.

Den mest speciella utmärkelsen i UEFA Champions League tillhör Cristiano Ronaldo, och all hans ihärdighet inledde det bästa individuella priset. Aleksander Čeferins förväntningar på Cristiano Ronaldo kommer att bli besvikna, och han vet också att chanserna att återvända till UEFA Champions League inte är höga. Ronaldo tröjor är inte längre den europeiska toppklubbens emblem, utan Al Nassr FC:s emblem. Även om det nya UEFA Champions League-formatet kommer att ersätta de tidigare reglerna, kommer det personliga rekordet som Cristiano Ronaldo lämnade inte lätt att överträffas.