liketrojor.blogg.se

Juventus tackar Ángel Di María för hans bidrag under en säsong

Det var mycket problem med Juventus förra säsongen, men laget kommer att vara tacksamma för varje spelare som lämnar. Ángel Di María meddelade att han kommer lämna Juventus i sommar, och hans karriär står återigen inför ett val. Juventus kommer inte att glömma någon spelare som spelade för laget. Den svart-vitrandiga billiga fotbollströjor fick Ángel Di María att känna en kortvarig lycka.

Många fotbollsklubbar har inte så mycket känslor för spelare, men Juventus är en speciell tillvaro. Även om Cristiano Ronaldos övergång till Juventus bara vann Serie A-titeln var han respekterad av fansen efter att han lämnade. Cristiano Ronaldo har spelat för Manchester United och Real Madrid, men fans till båda lagen har tvivel och missnöje med honom. Bara Juventus och fansen kommer fortfarande att stötta stjärnan på sociala medier när Cristiano Ronaldo har dåligt rykte. Ángel Di María kände stödet från Juventus-fansen och ångrade att han inte hjälpte laget till titeln innan han lämnade. Även om Ángel Di María försökte sitt bästa för att hjälpa Juventus, straffades lagets rekord av Serie A. Ángel Di María är mycket tydlig med sitt mål att gå med i Juventus, och han vet att laget är väldigt angelägna om mästerskapsutmärkelser.

Ángel Di María lämnade Paris Saint-Germain som fri agent, hans val är Serie A Juventus tröjor. Juventus tackade Ángel Di María för hans bidrag till laget. Han gjorde också 8 mål och 7 assist. Och Ángel Di María stärkte anfallet på framsidan, och hans mål är näst efter Dušan Vlahović. Juventus är bara ett av lagen Ángel Di María har spelat för under sin karriär och hans fans kommer att se fram emot det officiella tillkännagivandet av det nya laget.