liketrojor.blogg.se

Karim Benzemas Al-Ittihad Club-debut har varit spektakulär

De starka vänskapsmatcherna inför säsongen förde många nya spelare till sina debuter, och Karim Benzema gjorde också en underbar debut i Al-Ittihad Club. Låt fansen av Saudi Pro League hålla med om att spelarna som spelar för Real Madrid har superstyrka. Karim Benzema, vars vita billiga fotbollströjor bär Al-Ittihad Club-vapen, applåderades av fansen för sin prestation i spelet.

Som ett av de starka lagen i europeisk fotboll är Real Madrid väldigt seriös med att välja ut spelare. Även om Real Madrids laghistoria har fel värvningar, men dessa upptar bara en väldigt liten del. Karim Benzema lämnade Real Madrid som en fri agent och valde ett lag med högre betalt. Karim Benzema valde det sista högbetalda kontraktet i slutet av sin karriär, och han använde också sin prestation för att återgälda respekten och förtroendet från Al-Ittihad Club. Karim Benzema har inte blivit slagen av ålder, han presterar fortfarande bättre än många spelare. Han missade möjligheten att förnya sitt kontrakt med Real Madrid, och han valde att börja om i en ny liga. Den nya Real Madrid tröjor har inte heller något med Karim Benzema att göra, han och det tidigare laget har egna mål framåt.

Karim Benzema gjorde ett mål och en assist i Al-Ittihad Club, och han började samla in mål i laget. Det är omöjligt för honom att hålla sina mål i Al-Ittihad Club på noll hela tiden, och hans konkurrensläge kommer också att bryta status quo för nollstatistik. Även om Karim Benzema var en av spelarna som lämnade Real Madrid i år, chockade hans debut för det nya laget fansen. Detta är den spännande känslan som de bästa centerspelarna tar med sig till spelet. Karim Benzemas ankomst har drivit entusiasmen hos Al-Ittihad Club.