liketrojor.blogg.se

Chelsea är inte det bästa alternativet för unga spelare just nu

Det nuvarande Chelsea är inte längre under ledning av Roman Abramovich. Lagets ägare är redan Graham Potter. Den senaste tiden har Chelseas värvningar misslyckats, och lagledningens tillvägagångssätt har ifrågasatts av de två lagen. Den blå Chelsea tröjor är fortfarande en färg som fansen känner till, men den är annorlunda efter att laget byter ägare.

Chelseas senaste värvningsmål är Enzo Fernández och Joško Gvardiol, men tyvärr kommer de inte välja att byta. Sport Lisboa e Benficas huvudtränare Nélson Veríssimo sa innan mediaintervjuer att Enzo Fernández inte skulle ansluta till Chelsea. Därefter har även ledningen för RB Leipzig i mediaintervjuer uppgett att Joško Gvardiol inte heller skulle gå över till Chelsea. Trots att Chelsea har höga övergångssummor har Sport Lisboa e Benfica och RB Leipzig vägrat prata om spelarövergångar. Chelsea är inte professionella när det kommer till övergångar, de närmar sig Enzo Fernández direkt privat. Enzo Fernández fick inte ens missa träningen med Sport Lisboa e Benfica, och han satte också press på laget att lämna. FIFA World Cup-mästaren har hindrat Enzo Fernández från att se sin situation tydligt, och han borde också se vikten av Benfica tröjor.

RB Leipzigs Joško Gvardiol har påverkats av Enzo Fernández-affären, med Chelsea-värvningar som håller unga spelare tillbaka. Chelseas chef Graham Potter var oprofessionell eftersom han var ivrig att rensa upp sitt tidigare lag och komma in på jobbet. Nu har Chelseas popularitet inom fotbollen påverkats allvarligt, och lagets sällsynta attraktion för unga spelare har minskat kraftigt. Chelsea behöver tid och pengar för att förändras, men lagrekord och transfererfarenhet är också mycket viktiga.