liketrojor.blogg.se

Romelu Lukakus transfermål är fortfarande Serie A

Relationen mellan Serie A och Romelu Lukaku fortsatte då han lånades ut till AS Roma av Chelsea. Romelu Lukaku lånades ut till Inter Milan av Chelsea förra säsongen, och han hjälpte laget att gå vidare till semifinal i UEFA Champions League. Romelu Lukaku spelar fortfarande för Serie A-laget under den nya säsongen, och AS Roma har förberett en röd billiga fotbollströjor till honom.

Historien om Romelu Lukakus transferfönster i sommar är fantastisk, och hans individuella beslut under transferfönstret skulle kunna skriva en roman. Romanen handlar om Romelu Lukakus listiga förhållningssätt till övergångar, som har retats av båda klubbarna. Det första är Romelu Lukakus tidigare lag Inter Milan, och det andra är Juventus som han vill gå över till. Romelu Lukakus mål är bara i Serie A, han kommer inte att välja lag från andra ligor. Även att återvända till Chelsea är inte Romelu Lukakus förstahandsval, han vill till Juventus som har en riktig bakgrund i Serie A. Det är synd att Romelu Lukakus små tankar avslöjades av media, och Inter Milan planerade att köpa ut hans kontrakt. och valde att ge upp. Även Juventus, som var på väg att värva Romelu Lukaku, valde att ge upp. Det är omöjligt för spelarproblemet att leda till en tvist mellan klubbar. Även om Romelu Lukakus agent fortfarande kommer att förhandla med Juventus har laget dragit sig tillbaka från att förhandla om ett avtal.

Romelu Lukaku var den första spelaren i transferfönstret som avvisades av tre klubbar, och AS Roma föreslog förhandlingar när han sannolikt skulle missa matchen. Tränaren José Mourinho var i trubbel för AS Romas övergång. Han och teamet föreslog beslutsamt en lågkostnadslåneavgift för Romelu Lukaku. Huvudtränaren José Mourinho förberedde AS Roma tröjor för Romelu Lukaku, och han kommer att kunna välja numret efter att ha skrivit på. AS Roma hade inga värvningar i transferfönstret på grund av löneproblem, och de fick Romelu Lukaku till en låg låneavgift i sista stund.