liketrojor.blogg.se

Chelseas chef Todd Boehly bryter fansens tro

Chelsea har inte förbättrat sitt rekord i april, med bara ett oavgjort resultat på lagets sju matcher. Chelsea-chefen Todd Boehlys lag var främmande för fansen och han misshandlades av fansen efter att laget förlorade matchen. Todd Boehly gick också till omklädningsrummet på klubben efter matchen och han blev upprörd över att se rummet fullt av blå billiga fotbollströjor.

Todd Boehly har många oundvikliga kontroverser, trots allt, hans föregångare skötte laget för bra. Under Roman Abramovichs tid som ansvarig för Chelsea vann laget Premier League-titeln och UEFA Champions League-titeln. Och Todd Boehly mötte Chelseas dåliga resultat, och spelarnas prestationer var inte sammanhängande. Även om Todd Boehly har bytt huvudtränare för att förbättra rekordet, gjorde hans beslut laget sämre. Många fans ignorerar att Todd Boehly kommer från ett konsortium i USA, och USA:s fotbollskultur bygger på pengar. Även europeisk fotboll behöver ekonomiskt stöd, men många lags bakgrund och lagkultur går inte att köpa för pengar. Todd Boehly var mer influerad av USA:s idrottstro. Det han såg var kombinationen av NBA-superstjärnor som vann mästerskapet.

Todd Boehly kan referera till Paris Saint-Germain i Ligue 1, och laget har också tillräckligt med stjärnstöd. Resultatet som Paris Saint-Germain fick var att de missade kvartsfinalen i UEFA Champions League två år i rad, och spelarna visade inte laganda. Med manager Frank Lampard inledde en förlustserie på fem matcher, är Chelsea tröjor inte längre som den såg ut när han var spelare. Todd Boehly har fortfarande mycket att träna på om han vill överträffa sin föregångare, trots allt vann Roman Abramovich godkännandet av Stamford Bridge Stadium-fansen.