liketrojor.blogg.se

Paris Saint-Germain insisterar på att förlänga kontraktet för Lionel Messi

Även om Lionel Messi är en 35-årig veteran, är Paris Saint-Germain villig att insistera på att erbjuda honom en kontraktsförlängning. Det är inte första gången som Paris Saint-Germain erbjuder Lionel Messi en kontraktsförlängning i år, men spelaren vill ha svar efter fotbolls-VM. Paris Saint-Germain tröjor nummer 30 som Lionel Messi valde förra året var hans lyckonummer, och i år har hans prestationer gradvis återgått till formen.

Paris Saint-Germain vill använda Kylian Mbappés metod igen, och laget hoppas att Lionel Messi också går med på en tvåårig maxkontraktsförlängning. Den mest kontroversiella värvningen i somras var förnyelsen av Paris Saint-Germains kontrakt med Kylian Mbappé, som värvade Frankrike-stjärnan efter två månader. Lionel Messi accepterade inte omedelbart en kontraktsförlängning när han mötte Paris Saint-Germain. Han sa till klubbens ledning att han först skulle överväga och svara på frågan om kontraktsförlängning efter att VM är över. Det aktuella spelet är för Lionel Messi, som bara är fokuserad på FIFA World Cup-evenemang. I alla sina prestationer hoppas han kunna tävla om landslagets mästerskap i fotbolls-VM, vilket är den titel han mest önskar sig i karriären.

Lionel Messi och lagets prestation har också förändrats sedan Paris Saint-Germains nye huvudtränare Christophe Galtier tog över. Messi tröjor är den mest älskade av Ligue 1-fansen och är försäljningen nummer ett i Paris Saint-Germain. Och Lionel Messi har tagit med tio nya sponsorer till laget sedan han kom till Paris Saint-Germain. Det viktigaste är att Lionel Messi också har inflytande inom fotbollen, och Paris Saint-Germain erbjöd honom en kontraktsförlängning med uppriktighet.