liketrojor.blogg.se

Keylor Navas var en gång i tiden Real Madrids starkaste målvakt

Fotbolls-VM är på väg att inleda den tredje omgången, och den sista omgången av gruppspelet kommer att avgöra befordran av några landslag. Costa Ricas fotbollslandslag förlorade sin första match mot Spaniens fotbollslandslag, och många nya fans ifrågasätter målvakten Keylor Navas förmåga. Målvakten Keylor Navas var en gång Real Madrids starkaste målvakt, och han älskar fortfarande Costa Rica tröjor.

Det finns många landslag i världen, men bara 32 landslag kan kvalificera sig till årets fotbolls-VM. Costa Ricas fotbollslandslag är ett av dem, och målvakten Keylor Navas är en av hjältarna som hjälpte landslaget vidare. Men Costa Ricas fotbollslandslag förlorade mot det spanska fotbollslandslaget i FIFA World Cup-öppningen. Många fans ifrågasatte målvakten Keylor Navas förmåga efter matchen. Målvakten Keylor Navas förlorade inte mot någon, han förlorade bara mot tiden och en ung man som inte kunde återvända. Han är en av de starkaste målvakterna i Real Madrids historia, och han är också förstamålvakten för det bästa laget i många fans hjärtan. Den tidigare kombinationen av Real Madrid på framsidan var Gareth Bale, Karim Benzema och Cristiano Ronaldo, och mittfältskombinationen var Luka Modrić och Casemiro. Samarbetet mellan Marcelo och Daniel Carvajal, och det solida försvaret av Sergio Ramos och Raphaël Varane. Och slutligen är det Keylor Navas, målvakten som avvärjer alla mål från motståndarna, som båda var i början av sina karriärer.

Med framväxten av alltför många framstående unga spelare inom fotbollen har framväxten av unga spelare gjort många veteraner okända. Men Santiago Bernabeu-fansen minns fortfarande Keylor Navas rekord, han tog bara farväl av klubben och Real Madrid tröjor. Årets fotbolls-VM är avsett att bli den sista striden för många fotbollsveteraner, och Keylor Navas är definitivt inte den sämsta målvakten i internationella tävlingar.