liketrojor.blogg.se

Rodrigo de Paul återförenas med ikonen Lionel Messi i Argentina

Många medier har publicerat bilder på Rodrigo de Paul och Lionel Messi nyligen, och de är lagkamrater i det argentinska fotbollslandslaget. FIFA World Cup-kvalet krävde att Lionel Messi återvände till landslaget och Rodrigo de Paul återförenades äntligen med sin idol i det argentinska fotbollslandslaget. Han älskar inte bara sin idol, han älskar till och med Messi tröjor.

I den här matchen besegrade Argentinas fotbollslandslag Ecuadors fotbollslandslag med 3-0. Lionel Messi ledde återigen landslaget för att kvalificera sig till årets fotbolls-VM. Detta är Lionel Messis femte kvalificering till fotbolls-VM, och kanske hans sista för Argentinas fotbollslandslag. Många fans kommer att sakna Lionel Messis glada ansikte, som äntligen log när han tränade med landslaget. Den här scenen av honom postades på hans sociala medier av lagkamraten Rodrigo de Paul, och många fans är väldigt avundsjuka på att han kan vara vid Lionel Messis sida. Under Argentinas fotbollslandslags match mot Ecuadors fotbollslandslag smutsade motståndarna hela tiden på Lionel Messi och de argentinska fotbollslandslagets spelare. Lionel Messi däremot fokuserade bara på fotbollsmatchen, eller Rodrigo de Paul, som var på plats, bad domaren att resonera om motståndarens fel.

Argentina tröjor med blå och vita ränder är en oumbärlig färg för fotbolls-VM, och dessa spelare får landslagsfansen att känna sig sammanhållna. Uppenbarligen är Lionel Messi nöjd med Argentinas fotbollslandslag, han är omtyckt av många unga spelare, speciellt hans lagkamrat Rodrigo de Paul. Och Lionel Messi har glada stunder i Paris Saint-Germain, oavsett om han är i FC Barcelona eller Paris Saint-Germain kommer Neymar att ge honom samma stöd som Rodrigo de Paul.