liketrojor.blogg.se

Lionel Messis Ballon d'Or-trofé kan placeras i form av en storbjörn

Det finns många stjärnor på himlen, och deras färger är som Ballon d'Or-troféer under ljusen. Det råkade bara vara så att Lionel Messi vann den sjunde Ballon d'Or, och hans antal troféer kan placeras i form av en storvagn. Vid prisutdelningen bytte Lionel Messi sin billiga fotbollströjor till en svart kostym. Han är vinnaren av Ballon d'Or 2021.

Ballon d'Or är en personlig ära för professionella spelare, och vinnaren måste ha tre villkor. Den första är spelarens personliga prestation och kollektiva ära; den andra är spelarens personliga talang och attityden av rättvis konkurrens; den tredje är den långsiktiga goda prestationen av spelarens karriär. Resultatet som fansen har väntat på är äntligen ute, och Lionel Messi är utan tvekan den mest lämpliga kandidaten. Lionel Messis tidigare sex Ballon d'Ors vann som FC Barcelona-spelare, och den sjunde Ballon d'Or vann han som Paris Saint-Germain-spelare.

Lionel Messi vann det första hederspriset före slutet av sin första säsong i Ligue 1, och hans nr 30 Paris Saint-Germain tröjor är fortfarande älskad av fansen. Han är den första aktiva spelaren i Paris Saint-Germains historia att vinna Ballon d'Or, och han är också spelaren med flest antal Ballon d'Or efter 30 års ålder. Robert Lewandowski, rankad tvåa, vann 2021 Priset för bästa forward vid prisceremonin, och Jorginho, rankad trea, vann UEFA:s pris för bästa spelare i Europa i år.