liketrojor.blogg.se

Thomas Tuchel leder Chelsea för att vinna Champions League

De fem stora ligorna den här säsongen är över och nu är Champions League-finalen över. När Chelsea besegrade Manchester City 1-0 inledde laget den andra Champions League-pokalen i laghistoria. Chelseas beslut att byta tränare den här säsongen var korrekt, vilket gjorde det möjligt för Chelsea att vinna Champions League under coachning av Thomas Tuchel.

Platsen för Champions League-finalen är att låta ett litet antal fans komma in på arenan för att se, båda lags billiga fotbollströjor är blåa. Manchester City, som hade fördelen före matchen, gjorde det möjligt för fansen att förbereda sig för att sjunga seger efter matchen, men laget gav inte sina fans en sådan chans. Den tillfälliga bytet av Manchester City-tränare Pep Guardiola förändrade resultatet av detta spel. Kai Havertz mål i finalen fick segern att falla till Chelsea.

Thomas Tuchels ånger förra säsongen var äntligen uppfylld, och han ledde Paris Saint-Germain till andra plats i Champions League förra säsongen. Den här säsongen ledde han Chelsea att vinna Champions League och besegrade framgångsrikt frågan om att efterträda Frank Lampard. Den här segern ökade Chelsea tröjor och laget vann Champions League 9 år senare.